Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio Plenkoviću

Milanović: ''Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo''

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Damir Krajac/Cropix
Predsjednik Republike Zoran Milanović opetovao je uz opasku ''normalno'' da ne kani dati ostavku na mjesto predsjednika Republike Hrvatske.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković nazvao je fijaskom prosvjede oporbe u pet gradova, a predsjednika Republike Zorana Milanovića ponovno prozvao za kršenje Ustava.

Andrej Plenković je Milanovića pozvao da dade ostavku i kandidira se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na sučeljavanje.

Na odgovor Zorana Milanovića nije trebalo predugo čekati. Oglasio se na društvenim mrežama i opetovao da ne kani dati ostavku na dužnost predsjednika Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eenergetska neovisnost Španjolska ih ima više od 300, Hrvatska nijednu: ''Interes građana postoji, ali nedostaje političke volje''

  Pročitajte i ovo Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti''

''Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji. Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom. Protekle četiri godine, kao Predsjednik Republike, uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka. Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo'', poručio je Milanović u objavi na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene