Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žestoke kritike

Zoran Milanović: ''Datum izbora je lopovluk i sramota...baš zato ću pobijediti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Vlada raspisala predsjedničke izbore za 22. prosinca, na svom se profilu na Facebooku oglasio potencijalni predsjednički kandidat Zoran Milanović. ''To je lopovluk i sramota'', poručio je.

Zoran Milanović poručio je da je datum izbora sramota i lopovluk i naveo tri razloga.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

''HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu - kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku - tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu'', objasnio je Milanović prvi razlog. Kao drugi razlog navodi da se svjesno ubija kampanju za drugi krug tempirajući je uvrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje.

''Odstupa se od prakse i pravila kojih se držala i Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine'', napisao je Milanović.

''Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku.
I baš zato - pobijedit ću!'', zaključio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene