Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi Odbora za predstavke i pritužbe zagrebačke Gradske skupštine posjetili su, na njihov poziv, vlasnike stanova u Ilici 11 koji su se požalili da su im izvođači radova HOTO grupe na projektu 'Cvjetni prolaz' zagradili dvorišne balkone i prozore protivno Zakonu o gradnji jer je novi zid na udaljenosti manjoj od propisane.


Odbor s predsjednikom Darinkom Kosorom na čelu obaviješten je da su stanari još u lipnju od mjerodavnoga Gradskog ureda tražili uvid u izmjene glavnog projekta, ali im je odgovoreno da nisu stranka u postupku i da im se to ne može omogućiti. Odbor je zato zaključio da će to učiniti umjesto građana, rekao je Darinko Kosor.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Pazi, zid' i na Cvjetnom! Slika nije dostupna Hoto grupa počela s radovima na projektu "Cvjetni prolaz"

>> Hoto grupa dostavit će u ponedjeljak dokumentaciju u slučaju 'Cvjetni'

Dodao je kako on zna da radovi na zidovima, samo desetak centimetara od dvorišne strane zgrade u Ilici 11, nisu po zakonu. Na pitanje što misli o najavama za pokretanje referenduma o opozivu gradonačelnika Milana Bandića, Kosor je odgovorio kako s tim treba pričekati dok se ne promijeni Zakon o referendumu. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju