Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osam nominacija

Počinje glasanje za prestižnu medijsku nagradu: Nova TV nominirana u svih šest kategorija

Nominirani formati i lica Nove TV
Nominirani formati i lica Nove TV Dnevnik Nove TV
Aktualno Galerija Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV +4 Nominirani formati i lica Nove TV Galerija 1/9 >>
Za nagradu žirija i publike ''Zlatni Studio'' Nova TV i ove godine ima čak osam nominacija. Nagrada Jutarnjeg lista za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu dodjeljuje se šestu godinu, a Nova TV sa svojim licima i formatima nominirana je u svih šest televizijskih kategorija.

U kategoriji TV voditelj/voditeljica nominiran je Igor Mešin, a za TV novinara/novinarku godine Hrvoje Krešić. Žiri je za kategoriju TV emisija među pet nominiranih uvrstio i Dnevnik Nove TV, dok u kategoriji reality show konkuriraju čak tri popularna zabavna showa Nove TV – MasterChef, Supertalent i Survivor za nagradu žirija i publike ''Zlatni Studio''.

Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV - 2 (Foto: Dnevnik Nove TV)

Također, još jedan hit zabavni format Nove TV se našao u nominacijama za ''Televiziju'' pa je tako u kategoriji TV zabava nominiran popularni show ''Ples sa zvijezdama''.

Serija Nove TV i ove je godine prepoznata kod žirija Zlatnog Studija, pa je tako i najgledanija serija godine ''Kumovi'' također dana na izbor publici, koja će glasati za svoje omiljene TV formate i lica koji su se istaknuli u 2022. godini.

Nominirani formati i lica Nove TV Nominirani formati i lica Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV

Pročitajte i ovo Nova TV - najgledanija - 2 Hvala vam! Svjetski dan televizije: Nova TV i dalje niže uspjehe, pogledajte koje su tri najgledanije emisije

Glasati se može na web-stranici jutarnji.hr ili kuponima objavljenim u Studiju Jutarnjeg lista, tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale.

Finalisti, troje nominiranih u svakoj potkategoriji, koji prema odluci publike ulaze u drugi krug, bit će objavljeni 6. siječnja. Dodjela nagrada održat će se u direktnom prijenosu na HTV-u 28. siječnja 2023.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene