Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestižna nagrada

'Zlatna jabuka' stigla u Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva od dvije 'Zlatne jabuke' - turističkog Oscara koje je Opatiji i Rovinju dodijelilo međunarodno udruženje turističkih novinara i pisaca danas je stigla u Hrvatsku, a u Opatiju su već stigli i čelni ljudi te organizacije.

Bogata povijest, očuvana priroda, ali i ono nešto - turistički faktor X koji ostavlja bez daha i zbog kojeg se poželite ponovno vratiti- sve to Hrvatska ima. 'Sve je jako čisto, jako zeleno i jako plavo. Što više možete poželjeti? Imate sve!', kazao je Ertan Sandikcioglu iz FIJET-a iz Turske.

>>
Rovinju i Opatiji dodijeljena prestižna nagrada 'Zlatna jabuka'

Sve je počelo prije dvije godine kada su članovi FIJET- a obišli Istru i Kvarner. 'Turizam raste u ovoj zemlji. Imate dobar turistički proizvod, bogatu kulturnu baštinu i ljude koji su spremni prihvatiti turizam. Jako ste gostoljubivi, a to zapravo i jest bit turizma', kazao je Tijani Haddad, predsjednik FIJET-a.

Pročitajte i ovo Provjereno: Transplantacija srca - 2 Bravo! Utrka s vremenom na život i smrt: Pogledajte prilog za koji je Marino Grgurev dobio nagradu za najbolji snimateljski rad Weekend.17 17 nam je godina tek Na Weekend.17 dolazi profesor sreće, kroničar medija i mnogi drugi svjetski poznati gosti

Zbog tolikih lijepih dojmova Hrvatska je postala presedan.' To je prvi puta u povijesti FIJET-a da smo obje nagrade dali istoj zemlji', dodao je Haddad.

Ova nagrada ima posebnu vrijednost jer novinari FIJET-a svoje lijepe dojmove nakon putovanja dijele sa i svojim čitateljima, gledateljima ili slušateljima iz cijeloga svijeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene