Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daje potporu Bernardiću

Komadina: Promjena vodstva u ovom trenutku ne bi bila dobra za SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Komadina u Rijeci se osvrnuo na stanje u najvećoj oporbenoj stranci SDP-u. Rekao je kako predsjednik Davor Bernardić ima njegovu punu potporu te da su za uspjeh i neuspjeh na izborima uvijek zaslužne ili krive lokalne organizacije.

Zlatko Komadina ne smatra da bi Bernardić trebao ponuditi ostavku te kaže kako promjena vodstva u ovome trenutku ne bi bila dobra za stranku. Osudio je javne istupe nekih članova, no ne smatra da bi zbog toga trebali snositi sankcije.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut"

"Jednoglasno je osuđena Mrsićeva izjava i kao neprimjerena i kao neprimjerena apsolutno trenutku u kojem je rečena. Da se diskutirati o tome što je zadovoljstvo, što je nezadovoljstvo, što se moglo. Ali ja uvijek kažem da je moglo, bilo bi. Znači uvijek je situacija rezultat zapravo stanja a stanje je što smo naslijedili i što smo sijali 10 godina sada i žanjemo", kazao je Komadina.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene