Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi savjetnik

Životopis novog predsjedničina savjetnika Zrinka Petenera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi savjetnik predsjednice Republike za obranu i nacionalnu sigurnost Zrinko Petener do sada je obnašao dužnost tajnika u Kabinetu za nacionalnu sigurnost i obranu.

Novi savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost Zrinko Petener dugo je radio u Ministarstvu obrane, gdje je bio na čelu Odjela za multilateralne poslove i Odjela za NATO i Europsku uniju u Upravi za obrambenu politiku. Prije toga je obnašao visoke dužnosti u Vojno-sigurnosnoj obavještajnoj agenciji.

Pročitajte i ovo Saborski zastupnik Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Prozivke iz oporbe Oštre reakcije na izjavu Predsjednice oko pozdrava "Za dom spremni": "Mijenja stavove kad i savjetnike" Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) ''iz moralnih i etičkih razloga'' Predsjednica prihvaća ostavku savjetnika Vlade Galića: ''Rekao mi je da nema veze s aferom SMS''

Diplomirao je na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu, a doktorirao je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu,

Petener dolazi na mjesto bivšeg savjetnika predsjednice Vlade Galića, koji je prošle godine zbog afere SMS podnio ostavku iz moralnih i etičkih razloga. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene