Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna hitna operacija

'Život nema cijenu' - Mladi Primoštenci organiziraju humanitarnu akciju za pomoć mladoj Rebeki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Organiziran je i humanitarni koncert koji će se održati 8.5.2015 u Primoštenu na kojem će nastupati TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Show legende, Bagatini. Uz koncert organiziran je i turnir 4 kafića.

Šesnaestogodišnja Rebeka Radić već dvije godine vodi borbu sa rijetkim oblikom tumora - koštanim tumorom na clivusu, odnosno bazi lubanje. Potrebno joj je hitno liječenje.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert Hrvatska se još jednom ujedinila Koncert "Želim život" još je jednom ujedinio Hrvatsku: "To je najbitnije, da ljudi ozdrave i da dobiju novi život"

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici University of Pittsburgh Medical Center. Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak.

Savez društva Naša djeca Hrvatske poslao 5 punih kofera prijateljstva mališanima u Gunju

Kako bi joj pomogli, mladi Primoštenci organizirali su humanitarni koncert koji će se održati 8.5.2015 u Primoštenu na kojem će nastupati TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Show legende, Bagatini. Uz koncert organiziran je i turnir 4 kafića.

Ova humanitarna akcija potaknula je mnoge. Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju fotografije sa porukama ljudima dobre volje da zovu telefonski broj 060 92 02 i na taj način doniraju 6,25 kn. Svaki poziv i svaka donacija je korak bliže Rebekinoj operaciji u SAD-u

Ovi su humanitarci prošle godine prikupili 34 tisuće kuna za Gunju, a od dijela tog novca kupljeno je sedam isušivača za poplavljene prostore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene