Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Organiziran je i humanitarni koncert koji će se održati 8.5.2015 u Primoštenu na kojem će nastupati TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Show legende, Bagatini. Uz koncert organiziran je i turnir 4 kafića.


Šesnaestogodišnja Rebeka Radić već dvije godine vodi borbu sa rijetkim oblikom tumora - koštanim tumorom na clivusu, odnosno bazi lubanje. Potrebno joj je hitno liječenje.

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici University of Pittsburgh Medical Center. Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak.

Savez društva Naša djeca Hrvatske poslao 5 punih kofera prijateljstva mališanima u Gunju

Vezani članci Slika nije dostupna Željko Joksimović nastupa u petak 27. lipnja primoštenskoj Aurori Slika nije dostupna I Severina je bila 'trematorica'!

Kako bi joj pomogli, mladi Primoštenci organizirali su humanitarni koncert koji će se održati 8.5.2015 u Primoštenu na kojem će nastupati TBF, Goran Karan, Alen Nižetić, Klapa Maslina, Show legende, Bagatini. Uz koncert organiziran je i turnir 4 kafića.

Ova humanitarna akcija potaknula je mnoge. Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju fotografije sa porukama ljudima dobre volje da zovu telefonski broj 060 92 02 i na taj način doniraju 6,25 kn. Svaki poziv i svaka donacija je korak bliže Rebekinoj operaciji u SAD-u

Ovi su humanitarci prošle godine prikupili 34 tisuće kuna za Gunju, a od dijela tog novca kupljeno je sedam isušivača za poplavljene prostore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook