Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne na put bez zimske opreme!

Zimski uvjeti na cesti, u Delnicama 60 cm snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme je ponovno zahvatilo veći dio Hrvatske te prouzročilo nove nedaće u prometu.

Zbog snijega i ledene kiše koja pada u Gorskom kotaru i Lici na snazi su zimski uvjeti. Promet je usporen i većih nesreća nije bilo. Tegljači i prikoličari od jutra se isključuju na Bosiljevu i Kikovici.

Pročitajte i ovo Tuča u Slavonskom Brodu Dobro je biti na oprezu Oluja pogodila dijelove Slavonije, potopila Slavonski Brod: Što nas očekuje danas? Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Cestari neprestano čiste ceste i sipaju sol, a u Delnicama ima šezdesetak centimetara snijega. Temperatura je diljem Gorskoga Kotara ispod ništice. Pedesetak kamiona kod Rijeke satima čeka na nastavak putovanja čim to vrijeme dopusti. Hrvatski autoklub upozorava sve vozače na oprez.

>> Oprez na cestama: Ledena kiša i snijeg stvaraju probleme u prometu

'Upozoravamo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, a to znaci da budu opremljeni zimskim gumama na sva četiri kotača ili ljetnim gumama dubihne profila 4mm uz spremne lance za montažu u prtljažniku', poručila je Ljiljana Cmrk iz HAK-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene