Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna zimska oprema

Snijeg u Gorskom kotaru i Lici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opreznije treba voziti zbog snijega u Gorskom kotaru i Lici, posebice na autocestama: A 6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrbovsko i na A 1 između Bosiljeva i tunela Mala Kapela, javlja Hrvatski autoklub koji vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme.

Riječka obilaznica otvorena je u oba smjera, ali se zbog suženja kolnika na nekoliko dionica prometuje otežano. Dionica od čvora Orehovica do čvora Rujevica otvorena je u oba smjera, a promet teče dvosmjerno, južnim kolnikom. Zbog radova na dionici autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, od 221. do 237. km vozi se dvosmjerno desnom stranom (smjer Split), a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širima od 3,40 metra. Do 10. studenog, u vremenu od 8 do 16 sati (uključujući subotu i nedjelju) državna cesta D 518 bit će povremeno zatvarana za sav promet na dionici između Antunovca i Ernestinova, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju po 15 minuta prije punog sata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ledeno nevrijeme Dalmacija više nije odsječena, Maslenica otvorena za osobna vozila Slika nije dostupna Mokri i skliski kolnici Snijeg u Lici i Gorskom kotaru, magla smanjuje vidljivost

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. GP Brčko-Gunja dopušten je promet vozilima mase do 9 tona (na mostu preko rijeke Save), a kontrolirani jednosmjerni promet sredinom mosta vozilima do 40 tona, s tim da razmak između vozila bude minimalno 35 metara. Najveća dopuštena brzina kretanja vozila, mostom Brčko-Gunja ograničena je na 40 km/h. U prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar (između Krka i Raba). Ostali trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene