Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla promjena vremena

VIDEO/FOTO Zima u Gorskom kotaru očito još nije rekla svoje: Snježna mećava zatrpala prometnice

Aktualno Galerija Snijeg u Gorskom kotaru - 1 Snijeg u Gorskom kotaru - 1 Foto: Neven Jadreško Snijeg u Gorskom kotaru - 2 Snijeg u Gorskom kotaru - 2 Foto: Neven Jadreško Snijeg u Gorskom kotaru - 3 Snijeg u Gorskom kotaru - 3 Foto: Neven Jadreško Snijeg u Gorskom kotaru - 4 Snijeg u Gorskom kotaru - 4 Foto: Neven Jadreško +0 Snijeg u Gorskom kotaru - 5 Galerija 1/5 >>
Ovog vikenda većini je dijelova Hrvatske stigla promjena vremena. Nakon sunčanog tjedna, dijelovima Lijepe naše stigla je kiša, a u Gorskom kotaru pao je i snijeg.

Iako je proljeće već počelo zima u Gorskom kotaru očito još nije rekla svoje. Nakon nekoliko sunčanih dana, ondje je zavladala prava snježna mećava.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu VRAĆA LI SE ZIMA? FOTO Na Sljemenu pada snijeg, na Zavižanu ga ima 14 centimetara Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Na videima koji je redakciji portala DNEVNIK.hr poslao čitatelj vidi se da je padao gust snijeg.

Prema vremenskoj prognozi, u gorju će tijekom narednih dana vrijeme biti oblačnije. Iako će se postupno razvedravati, moguć je još poneki kraći pljusak.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene