Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog radova

Zagreb: Izmjene u tramvajskom i autobusnom voznom redu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZET je izvijestio o promjenama u gradskom tramvajskom i autobusnom prometu idućih dana, uglavnom zbog radova.

Zbog zamjene tramvajskih tračnica u Savskoj cesti, umjesto tramvaja noćne linije 32, vozit će autobus u noćima od 20. do 22. ožujka.

Pročitajte i ovo Ilustracija provjerite obilazne pravce Najavljeni radovi na jednoj od prometnijih zagrebačkih prometnica: "Imajte strpljenja i razumijevanja" Sanacija tramvajske naponske mreže Stanje sanirano oko 18:30 Tramvaji ne voze centrom Zagreba: Kod Glavnog kolodvora oštećena je naponska mreža

Zbog sanacije opločenja između kolosijeka na Trgu bana J. Jelačića, autobus noćne linije 32 vozit će izmijenjenom trasom u oba smjera: Prečko– Savska cesta–Vodnikova ulica–Glavni kolodvor–Draškovićeva ulica–Ulica kneza Mislava–Trg žrtava fašizma–Borongaj.

Zastoj u centru Zagreba: Evo koje su tramvajske linije preusmjerene!

Autobusi na linijama 311 Zagreb (Glavni kolodvor) - Cerovski vrh i 322 Velika Gorica - Cerovski vrh, zbog radova na sanaciji klizišta prometovat će skraćeno do Dubranca, i to u srijedu, 19. ožujka, do spomenika u Dubrancu (raskrižje prema Vukomeriću), te od 20. do 22. ožujka do Društvenog doma u Dubrancu.

Od ponedjeljka, 24. ožujka, na autobusnim linijama 114 Ljubljanica – Prečko ukida se polazak radnim danom u 0,45 sati iz Prečkog. Za liniju 116 Ljubljanica–Podsused-most radnim danom mijenja se vrijeme polaska s Ljubljanice te će umjesto u 11,15, biti u 11,10 sati.

Karte ZET-a od sutra 10 kuna - bilo gdje da ih kupite

Na liniji 119 Črnomerec–Podsused radnim danom mijenjaju se polasci iz Črnomerca te će umjesto u 23,30 i 0,55, biti u 23,35 i u 0,50 sati, a iz Podsuseda umjesto u 0,35, bit će u 0,30 sati.

Subotom iz Črnomerca mijenja se polazak u 23,30 te će biti u 23.25 sati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene