Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća mandat stranci

Žestoka Kerumova kritičarka Sanja Bilač napušta HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najglasnijih kritičarki Željka Keruma u splitskom Gradskom vijeću napustila je redove HDZ-a. Sanja Bilač kaže da se ne slaže s politikom HDZ-ovog vodstva. Vijećnički će mandat stranci vratiti.

Dosadašnja članica splitskog HDZ-a gradska vijećnica Sanja Bilač odlučila je, zbog neslaganja sa stranačkom politikom, istupiti iz te stranke i vratiti joj svoj mandat vijećnice u splitskom Gradskom vijeću.

"Zbog neslaganja s politikom koju provodi vodstvo HDZ-a, kako na gradskoj tako i na nacionalnoj razini, želim obavijestiti javnost o svojem izlasku iz stranke. Svoj ću mandat u Gradskom vijeću vratiti stranci, jer to smatram svojom obvezom", priopćila je Bilač.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Ivica i Marijana Puljak "Ili Puljak ili Split" HDZ odgovorio na objavu Marijane Puljak: "Još se time hvale"

>> Sanja Bilač primila prijeteće pismo i predala ga policiji

U kratkom priopćenju Bilač je zahvalila članstvu HDZ-a na dosadašnjoj suradnji i potpori.

Ovo je u posljednjih godinu dana drugi javni istup Sanje Bilač u kojem ona izražava neslaganje s politikom HDZ-a. U ožujku 2012. u otvorenom je pismu oštro kritizirala tadašnju predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor poručivši joj da "nije dorasla biti predsjednicom HDZ-a". No Bilač tada nije istupila iz stranke.

Sanja Bilač je za vijećnicu splitskog Gradskog vijeća kao kandidat HDZ-a izabrana na mjesnim izborima 2009. godine, a na sjednicama Gradskog vijeća bila je jedan od najžešćih kritičara gradonačelnika Željka Keruma s kojim se nerijetko i izravno sukobljavala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene