Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja likvidacijom?

Sanja Bilač primila prijeteće pismo i predala ga policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članica splitskog HDZ i vijećnica u Gradskom vijeću Sanja Bilač večeras je izvijestila da je danas u svojem poštanskom sandučiću pronašla pismo prijetećeg sadržaja koje je potom predala policiji.

'Pismo sam, kad sam vidjela što se u njemu nalazi, odnosno njegov sadržaj, odmah skupa s mužem odnijela u prvu policijsku postaju u Splitu gdje je i ostalo radi daljnje istrage', rekla je Bilač.
Nije željela detaljnije govoriti o sadržaju pisma. Prema neslužbenim saznanjima u pismu joj se prijeti likvidacijom te joj se poručuje da se ostavi politike.

Policija je večeras potvrdila da je zaprimljeno pismo koje je donijela Sanja Bilač.

Bilač je tom prigodom podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnji protiv nepoznatog počinitelja, rekli su u službi za odnose s javnošću splitske policijske uprave. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene