Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška ozljeda koštanog tkiva

Žena ozlijeđena od krhotina MIG-ova na dodatnim operacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Klipa zbog teških ozlijeda podvrgnuta je dvama operativnim zahvatima.

Marija Klipa, teško ozlijeđena od krhotina vojnih zrakoplova što su se u četvrtak srušili kod Plaškog, zbog teških je ozljeda koštanog tkiva nadlaktice u KBC Zagreb podvrgnuta dvama operativnim zahvatima radi sprečavanja komplikacija i infekcija koje su moguće kod takve vrste ozljeda, izjavio je predstojnik Klinike za kirurgiju prof. Mate Majerović.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja pasa Kod Ogulina HGSS-ovci krenuli spasiti psa koji je zapeo na stijeni, kad su stigli, dočekalo ih iznenađenje Prva transplantacija rožnice u KBC-u Split - 2 NAPREDAK ZDRAVSTVA Sjajne vijesti iz hrvatskih bolnica: Liječnici u Splitu prvi put transplantirali rožnicu, a na zagrebački Sveti Duh zbog operacija očiju dolaze pacijenti iz 15 zemalja

Liječenje i oporavak pacijentice bit će dugotrajni i zahtijevat će još operacija, kao i dodatne korekcije zbog teško oštećenog živčanog tkiva u ruci, kazao je Majerović.

>> Na mjestu ranjavanja starice pronađen krater od bombe MIG-a

Klipa je, nakon što je prvotno operirana u ogulinskoj bolnici, prebačena u petak na daljnje liječenje u KBC Zagreb na zahtjev obitelji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene