Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se

ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA: Djetetu u glavu uperila pištolj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna fotografija žene koja je uperila pištolj u glavu malog djeteta uzbunila je javnost.

Fotografija je podijeljena na društvenim mrežama nekoliko stotina puta, a korisnici interneta pokušavaju utvrditi identitet žene kako bi obavijestili vlast o tome što se zbiva, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Međutim, zbog nedostatka informacija o izvoru fotografije, o kome se točno radi i gdje je locirana ta osoba, otežana je potraga za njom.

>> VIDEO Socijalni radnici roditeljima oduzeli tek rođenu bebu

Fotografija pokazuje mladu ženu kako se smiješi dok je u glavu djeteta, koje bi moglo biti staro oko dvije godine, uperila pištolj.

Nema službene potvrde, ali čini se kako je fotografija objavljena na argentinskoj stranici Facebooka prije otprilike mjesec dana.

Udruga 'Nisam više žrtva' objavila je fotografiju na svom blogu. 'Ako postoji netko tko može pomoći djetetu, molilo vas, molimo da to učinite', napisali su na blogu.

S obzirom na to da nisu poznati detalji oko ove fotografije, nije poznato niti je li pištolj koji je uperen u dijete pravi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene