Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U centru Zagreba

FOTO Autom uletio u izlog trgovine, pokupio i biciklisticu: Dvoje ozlijeđenih

Aktualno Galerija Prometna nesreća u centru Zagreba - 5 Prometna nesreća u centru Zagreba - 5 Foto: Marko Todorov/Cropix Prometna nesreća u centru Zagreba - 4 Prometna nesreća u centru Zagreba - 4 Foto: Marko Todorov/Cropix Prometna nesreća u centru Zagreba - 3 Prometna nesreća u centru Zagreba - 3 Foto: Marko Todorov/Cropix Prometna nesreća u centru Zagreba - 2 Prometna nesreća u centru Zagreba - 2 Foto: Marko Todorov/Cropix +8 Prometna nesreća u centru Zagreba - 1 Galerija 1/13 >>
Dogodila se prometna nesreća u Ilici u samom centru Zagreba. Dvije osobe zatražile su liječničku pomoć.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je oko 14:30 zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u centru Zagreba.

Vozač je na Ilici sletio s kolnika i naletio na biciklisticu te na izlog trgovine.

Kako su nam rekli, dvije osobe zatražile su liječničku pomoć, ali težina njihovih ozljeda još nije poznata. Pomoć im je pružena u KB-u Sestara milosrdnica.

Na teren su izašli i vatrogasci JVP-a Zagreb, a tramvajski promet, koji je nakratko bio obustavljen, sada je uredan.

Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

"To nikada nisam vidio. Nešto takvoga da bi ovako ušao u dućan unutra nisam vidio - a imam dosta godina", rekao je prolaznik za Dnevnik Nove TV koji je došao na mjesto nesreće.

Pročitajte i ovo Tenkovi na granici Gaze RAT NA BLISKOM ISTOKU Izrael priprema kopnenu invaziju? Stotine izraelskih tenkova na granici s Gazom

Pročitajte i ovo Marin Miletić - 1 kampanja je počela! VIDEO Pogledajte kako Miletić žica novac za drugi mandat u Saboru

Uživo s mjesta nesreće

Uživo s mjesta događaja javila se reporterka Ivana Kopčić u Vijestima Nove TV u 17 sati.

"Automobil je izvučen, stigao je HAK i odvezao automobil. U ovim trenucima završio je i očevid, pripadnici policije obavili su sve što su trebali, napustili su ovaj prostor, kao i vatrogasci. Sada je ostao samo dio radnika i vlasnik koji pokušavaju ukloniti štetu koja je nastala", priopćila je reporterka.

Okolnosti događaja, dodala je, još uvijek nisu poznate. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s kolnika, prošao sigurnosne stupiće koji odvajaju kolnik od pločnika i zabio se u trgovinu koja je u to vrijeme radila.

"U trgovini je bila prodavačica kao i jedan kupac, srećom oni nisu zadobili fizičke ozljede, ali su još uvijek u stanju šoka", objasnila je. 

"Radnice okolnih trgovina rekle su da se začula strašna buka, izbijao je dim iz trgovine. Najprije su se uplašili da je došlo do požara, zatim su shvatili da se dogodio jedan nesvakidašnji događaj. Još uvijek nikome nije jasno, ali prema neslužbenim informacijama čini se da je vozač imao zdravstvene poteškoće", zaključila je Kopčić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene