Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crnogorska policija dobila je telegram od kolega iz Hrvatske da provjeri krije li se Željko Milovanović, osumnjičeni za ubojstvo Ive Pukanića, u Budvi, prenose crnogorski mediji.


U telegramu se navodno navodi da policija raspolaže operativnim podacima da se Milovanović krije u Budvi kod čovjeka pod nadimkom Vule. Navodno je zatraženo i da se ispita jesu li Robert i Luka Matanić, koji se također terete za Pukanićevo ubojstvo, tokom prošle godine boravili u Baru.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Pukanića je trebalo ubiti zbog pisanja članaka o duhanskoj mafiji' Slika nije dostupna U Beogradu nastavljeno suđenje za ubojstvo Pukanića

Crnogorski mediji prenose kako je u telegramu zatraženo da se odmah postupi po ovoj naredbi i da se o rezultatima obavijesti hrvatska policija, a crnogorska policija je odmah krenula sa provjeravanjem ovih navoda.

Prema podacima hrvatske policije nije isključeno ni da Matanići tijekom prošle godine dolazili u Bar, odakle je Slobodan Đurović, koji je uhićen zbog sudjelovanja u atentatu na Pukanića i koji je ujedno kum kontroverznog srpskog biznismena Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam. Đurović bi trebao biti i glavni posrednik između naručitelja i izvršitelja ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju