Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beskrajno tužan

Jovanović: Linić je napravio promašaj godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Linić je nanio štetu SDP-u i Vladi, ali i samome sebi. Optužbe koje je iznio na račun premijera su bez materijalnih dokaza', kazao je Jovanović.

Promašaj godine. Tako je Željko Jovanović, član predsjedništva SDP-a, okvalificairao današnji istup Slavka Linića koji je premijera Zorana Milanovića i predsjednika SDP-a optužio za pogodovanje obitelji, spletke i zloporabu položaja.

Pročitajte i ovo Marko Biočina - 2 o čemu se pregovara? Dnevnik Nove TV proučio program DP-a te ga usporedio s onim HDZ-a i SDP-a: Koliko je tu sličnosti, a koliko razlika? Andrej Plenković i Karlo Ressler Uoči izbora HDZ oštro startao novu kampanju i napao SDP: "Štetočine! Išli su protiv nacionalnih interesa"

'Osjećam beskrajnu tugu. Linićeva pressica je nedgovoran i politički promašen istup kojim je nanio štetu SDP-u i Vladi, ali i samome sebi. Optužbe koje je iznio na račun premijera su bez materijalnih dokaza', ustvrdio je Jovanović na konferenciji za novinare u Rijeci.

Na pitanje u čije ime istupa, Jovanović je kazao kako govori u ime većine riječkih SDP-ovaca, te je napomenuo da je on u SDP-u duže i od Vojka Obersnela i Zlatka Komadine. Oni su, podsjetimo, dali podrušku Liniću kada ga je Milanović smjenio s mjesta ministra financija.

Linić: Premijer koji podmeće i spletkari je žalost za Hrvatsku

Usprkos svemu, Jovanović je ustvrdio da je 'duboko uvjeren kako Linić želi jak SDP'.

'Složimo se, razgovarajmo i radimo. Najveća tragedija bila bi vratiti na vlast zločinačku organizaciju, HDZ. Nismo savršeni, ali smo bolji od svega na hrvatskom političkom tržištu. Riječki SDP neće se raspasti zbog svega što se događa, a neće ni državni', istaknuo je Jovanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene