Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslovanje supruge

HDZ-ovac o Vrdoljaku: Očekujem da nadležni organi utvrde je li bilo sukoba interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Fiolić novinarima je u četvrtak predstavio dokumente za koje tvrdi da su dokaz da je bivši ministar bio u sukobu interesa.

HDZ-ov saborski zastupnik Željko Fiolić novinarima je u četvrtak  predstavio dokumente za koje tvrdi da su dokaz da je bivši ministar Ivan Vrdoljak bio u sukobu interesa.

Fiolić tvrdi da je bivši ministar u poduzeća pa tako i u HEP postavljao HNS-ove kadrove. Tvrtka Vrdoljakove supruge, rekao je Fiolić, je 2011. počela poslovati s HEP-om. Kaže da za to imaju i dokumentaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbacili Fiolićeve opužbe 'Radi o lošem pokušaju konstrukcije afere tamo gdje je nikada nije bilo' Slika nije dostupna Umalo sukob interesa Ministar koji ne poznaje zakone vlastite države

'2011. profit je bio 1 milijun pa se povećavao na desetke milijuna kuna, u zadnjoj godini mandata obuhvat poslova bio je preko 150 milijuna kuna', rekao je Fiolić i dodao kako očekuje da nadležni organi utvrde je li bilo sukoba interesa, ali i da drugi organi da utvrde ima li elemenata kaznenog djela.

Poručio je da je vlada stabilna i da idu u svom kursku prema reformama.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene