Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ivan Vrdoljak

'Pitam MOL – što se promijenilo dolaskom HDZ-a na vlast?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vrdoljak se oglasio na Facebooku o slučaju INA-MOL.

Ivan Vrdoljak, bivši ministar gospodarstva, na Facebooku je napisao kako se za vrijeme njegova mandata rješavao problem s MOL-om.

'Dok još nisu bili pokrenuti arbitražni postupci predložio sam MOL-u da potpišemo dogovor da se nećemo međusobno tužiti u arbitražama dok traju pregovori. MOL je odbio i tužio Hrvatsku.

Nije mi padalo na pamet pristati isplatiti milijarde MOL-u na temelju koruptivnog ugovora. Morali smo obraniti državne interese i pokrenuti arbitražu.

Bez obzira na arbitražu, inzistirao sam na nastavku pregovora. MOL, s druge strane, nije htio pregovarati, nego je inzistirao da arbitražni postupci idu do kraja.

Pitam MOL – što se promijenilo dolaskom HDZ-a na vlast? Zašto sada odjednom ne žele da arbitražni postupci idu do kraja?

Pitam HDZ – kako znate da MOL sada želi pregovarati o povlačenju arbitraža, kada su to do sada odbijali?', napisao je Ivan Vrdoljak na Facebooku.

Pročitajte i ovo Provjereno: Mještani Belišća guše se u smradu - 8 Donosi Provjereno Mještani Belišća guše se u smradu: "Strašna kiselina, kao trulež, kao crknuta životinja" Slika nije dostupna ARBITRAŽA O KOMPANIJI Oglasila se Vlada o odluci švicarskog suda o Ini: "Nastavljamo s aktivnostima..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene