Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mediteranski koridor

FOTO/VIDEO Pogledajte završetak mega projekta: Željeznički most spojio dvije obale Drave

Aktualno Galerija Spojene obje obale Drave - 1 Spojene obje obale Drave - 1 Foto: DNEVNIK.hr Spojene obje obale Drave - 2 Spojene obje obale Drave - 2 Foto: DNEVNIK.hr Spojene obje obale Drave - 3 Spojene obje obale Drave - 3 Foto: DNEVNIK.hr Spojene obje obale Drave - 4 Spojene obje obale Drave - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spojene obje obale Drave - 5 Galerija 1/5 >>
Izgrađen je željeznički most na Botovu koji spaja dvije obale Drave. Najveći je to projekt u Hrvatskoj na Mediteranskom koridoru.

Željeznički most u Botovu spojio je dvije obale Drave. Riječ je o najvećem infrastrukturnom projektu u Hrvatskoj na Mediteranskom koridoru koji je od iznimne važnosti za teretni promet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odvratni prizori Rijeka izbacuje tisuće mrtvih štakora na plažu, a gradić se guši u smradu njihova raspadanja: "Svakog mrtvog na cesti pojela su još tri štakora"

Naguravanje mosta čija je težina 4 tisuće tona, išlo je 20 do 25 metara na dan. Kompletan projekt koji je u vrijednosti 350 milijuna eura bit će gotov 2025. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene