U kojim još institucijama i na kojim pozicijama vlasti se nalaze članovi masonskih loža, zanima Hrvatske suvereniste koji poručuju kako bi se to trebalo ispitati.

Galerija


Smatraju da tajne organizacije rade protiv stabilnosti i suverenosti države i protiv ustava i zakona te kažu kako je nedopustivo da takvi ljudi budu na pozicijama moći.

Vezani članci Hrvatski suverenisti Hrvatski suverenisti: "Poruke zastrašivanja i osvete Hrvoju Zekanoviću neće proći" Hrvoju Zekanoviću na vratima kuće u Šibeniku ispisani fašistički grafiti - 4 Na obiteljskoj kući Hrvoja Zekanovića osvanuli simboli ustaša i nacista: "Skandal! Napadnuta mi je kuća! Dijelite da cijela Hrvatska zna"

Ipak, protiv organizacija poput Opus Dei ne žele govoriti jer kažu, brane stavove katoličke crkve koja je također protiv masona.

Europska zastupnica Ruža Tomašić poručuje da će i u EU parlamentu pokušati doznati ima li masona.

"Baš ću istražiti, baš ću pokušati vidjeti, postaviti pitanje pa da vidimo ima li masona i gdje? Na kojim pozicijama?", poručuje.

"Dakle, mi Hrvatski suverenisti javno izražavamo sumnju da on nije jedina visoko pozicionirana osoba danas u hrvatskoj vlasti koja ima veze s tom ili nekom drugom suspektnom tajnom organizacijom", poručuje Hrvoje Zekanović.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr