Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon masonske afere s Jelenićem

Potraga za masonima se nastavlja, a Ruža Tomašić poručuje: "Baš ću istražiti ima li masona i u EU parlamentu"

Ruža Tomašić
Ruža Tomašić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Hrvoje Zekanović Hrvoje Zekanović Foto: DNEVNIK.hr Hrvatski Suverenisti o Masonima Hrvatski Suverenisti o Masonima Foto: DNEVNIK.hr Ruža Tomašić Ruža Tomašić Foto: DNEVNIK.hr +0 Dražen Jelenić - 2 Galerija 1/4 >>
U kojim još institucijama i na kojim pozicijama vlasti se nalaze članovi masonskih loža, zanima Hrvatske suvereniste koji poručuju kako bi se to trebalo ispitati.

Smatraju da tajne organizacije rade protiv stabilnosti i suverenosti države i protiv ustava i zakona te kažu kako je nedopustivo da takvi ljudi budu na pozicijama moći.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović ''doveo'' Zorana Milanovića u Sabor - 1 SLOBODNI GOVORI Zekanović u Saboru opleo po Milanoviću i Benčić: "Znate li tko je na Tomislavcu prodavao petarde?" Hrvoje Zekanović ''doveo'' Zorana Milanovića u Sabor - 7 Cirkus u visokom domu Milanović ipak stigao u Sabor: Na izvanredno zasjedanje dovukao ga je Zekanović

Ipak, protiv organizacija poput Opus Dei ne žele govoriti jer kažu, brane stavove katoličke crkve koja je također protiv masona.

Europska zastupnica Ruža Tomašić poručuje da će i u EU parlamentu pokušati doznati ima li masona.

"Baš ću istražiti, baš ću pokušati vidjeti, postaviti pitanje pa da vidimo ima li masona i gdje? Na kojim pozicijama?", poručuje.

"Dakle, mi Hrvatski suverenisti javno izražavamo sumnju da on nije jedina visoko pozicionirana osoba danas u hrvatskoj vlasti koja ima veze s tom ili nekom drugom suspektnom tajnom organizacijom", poručuje Hrvoje Zekanović.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene