Milan Kujundžić
Milan Kujundžić Foto: Patrik Macek/Pixsell

Završio je sastanak premijera Andreja Plenkovića i ministra zdravstva Milana Kujundžića. Ministar je najavio kako će se u 13:30 održati konferencija za medije u Ministarstvu zdravstva.


Milan Kujundžić nakon sastanka s premijerom koji je trajao 30-ak minuta samo je poručio kako će se konferencija za medije održati u Ministarstvu zdravstva u 13:30. 

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o Milanoviću: ''Pa ja ne znam što je prevarant danas govorio i gdje je točno bio, imali smo puno posla.'' Komentirao i Jandrokovićevu sliku u kupaćem Andrej Plenković Beroš: ''Sa svakom dozom cjepiva bliže smo fazi u kojoj možemo reći - adio, korona.'' Božinović najavio moguće popuštanje mjera

Uoči sastanka nije bio raspoložen za izjave. 

"Lijepo se malo strpite. Ja sam čovjek koji na sve odgovori. Idem malo razgovarati s premijerom, a poslije ću s hrvatskom javnošću naravno preko vas", poručio je Kujundžić novinarima uoči ulaska u Banske dvore. 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu provjerava sve napise vezane za ministra Milana Kujundžića, javlja N1 televizija

Zbog afere s imovinom ministra Kujundžića tijekom vikenda je već održan jedan sastanak u Vladi, a iz Banskih dvora poručili su da će sve u vezi s tim biti jasnije početkom ovoga tjedna.

Čini se da su dani ministra Kujundžića u Vladi odbrojeni, a kao mogući nasljednik spominje se njegov zamjenik Vili Beroš, inače neurokirurg i sveučilišni profesor koji se spominjao i kao zamjena Kujundžiću u vrijeme rekonstrukcije Vlade.