Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazi iz Vlade?

Hoće li podnijeti ostavku? Završio sastanak s premijerom, Kujundžić najavio konferenciju za medije

Milan Kujundžić
Milan Kujundžić Foto: DNEVNIK.hr
Završio je sastanak premijera Andreja Plenkovića i ministra zdravstva Milana Kujundžića. Ministar je najavio kako će se u 13:30 održati konferencija za medije u Ministarstvu zdravstva.

Milan Kujundžić nakon sastanka s premijerom koji je trajao 30-ak minuta samo je poručio kako će se konferencija za medije održati u Ministarstvu zdravstva u 13:30. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Uoči sastanka nije bio raspoložen za izjave. 

"Lijepo se malo strpite. Ja sam čovjek koji na sve odgovori. Idem malo razgovarati s premijerom, a poslije ću s hrvatskom javnošću naravno preko vas", poručio je Kujundžić novinarima uoči ulaska u Banske dvore. 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu provjerava sve napise vezane za ministra Milana Kujundžića, javlja N1 televizija

Zbog afere s imovinom ministra Kujundžića tijekom vikenda je već održan jedan sastanak u Vladi, a iz Banskih dvora poručili su da će sve u vezi s tim biti jasnije početkom ovoga tjedna.

Čini se da su dani ministra Kujundžića u Vladi odbrojeni, a kao mogući nasljednik spominje se njegov zamjenik Vili Beroš, inače neurokirurg i sveučilišni profesor koji se spominjao i kao zamjena Kujundžiću u vrijeme rekonstrukcije Vlade.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene