Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teror noćnih šetnji

Zbog terora divljih svinja Dramljani ne izlaze iz kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate li kuda idu divlje svinje? Na more! Krdo divljih svinja naime već neko vrijeme terorizira stanovnike Dramlja kod Crikvenice.

U strahu od ovih divljih životinja prije osam sati većina se zatvara u kuće i izlazi na ulicu samo ako je to prijeko potrebno.'Bile su tu, svaku noć imaju tu šetnju iz ove šume preko našeg vrta i dolaze tu i onda se šetaju i odlaze gore na cestu', priča Nikolina Pavlić.

Pročitajte i ovo Divlje svinje u zagrebačkom Borovju građani u panici VIDEO Divlje svinje haraju Zagrebom, građani se dosjetili rješenju Slika nije dostupna Dugotrajne posljedice Jeste li znali da su divlje svinje u jugoistočnoj Njemačkoj - radioktivne? Sada je otkriveno i što je tomu uzrok

Tim putem Dramaljci inače idu na more, a zadnje vrijeme put je prazan.'Jednostavno više ne idemo ovuda, u sedam i pol navečer to je maksimum koliko se može s djecom biti vani, igrati se s njima, svi se zatvaramo u kuće sve prestaje zbog divljih svinja', kaže Korina Valar. I baš zbog djece stanovnici Dramlja su zabrinuti jer mjestom luta dvanaest malih i tri odrasle svinje spremne braniti mladunčad. Lovci su nemoćni jer u naseljenim mjestima lov je zabranjen.

Zbog stanovnika i turista problem bi uskoro trebao biti riješen. Čekaju se dozvole za omamljivanje divljači i njihovo seljenje u zaleđe Crikvenice kako bi Dramljani i gosti mogli napokon bezbrižno šetati mjestom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene