Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svečano otvaranje fontana kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice zakazano je za 7. rujna.


Zbog programa otvaranja zagrebačkih fontana kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, u srijedu, 7. rujna, za promet će, od 18 sati do 23 sata, biti zatvorena Ulica Hrvatske bratske zajednice od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije u oba smjera, priopćeno je u utorak iz Službe za informiranje Ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Vezani članci Marin Medak Zagrebačkim ugostiteljima nove olakšice zbog koronakrize: "Ako nema gostiju, neće biti niti radnih mjesta" Gužve kod rotora (Foto: Screenshot/Google Traffic) Ne teče sve glatko: Nova regulacija prometa na remetinečkom rotoru zbunjuje vozače, stvarale se i veće kolone

Građane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu, te mole za strpljenje i razumijevanje.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji s Koalicijom za premijera sudjeluje na izborima, u 20,30 svečano će otvoriti fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Prljavo kazalište, Ivana Kindl, te orkestar i solisti Kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića: Renata Sabljak, Sandra Bagarić, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Adalbert Turner Juci.

"Osim na glazbi, naglasak će biti i na igri vode i svjetlosti. Sve skladbe pratit će i svjetlosne projekcije povijesnih vizura Zagreba na fontanama te nezaboravni laserski show", najavljuju u Gradu Zagrebu. (Hina)