Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, Vojislav Milivojević, doveden je jučer u zagrebački USKOK na ispitivanje.


Kako se neslužbeno doznaje Vojislava Milivojevića se sumnjiči za kazneno djelo trgovanja utjecajem i primanje mita. Na ispitivanje je priveden nakon istrage osječkog Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala tj. PNUSKOK-a.

>> Miljenić: Izmjene ZKP-a postavljaju čvršća pravila igre

Vezani članci Pannonian Challenge - 1 Osijek i ove godine sprema ekstremno dobru zabavu na najvećem regionalnom festivalu ekstremnih sportova Liječnik, ilustracija (Foto: Getty images) Nakon objave u Provjerenom: USKOK podigao optužnicu protiv kardiokirurga u KBC-u Split zbog primanja mita

Uz Milivojevića su osumnjičene još tri osobe, jedan policajac i dva civila. Njihovi identiteti nisu poznati, ali je jedan od njih navodno jedan od dva osumnjičenika za dvostruko ubojstvo u hotelu Turist 2004. godine. On je od ranije u pritvoru zbog tog slučaja u kojem je osumnjičenicima istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i omatanja istrage. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook