Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanacija

Zapadni dio Zagreba od večeras bez grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća magistralnog vrelovoda u Zagrebu, na raskrižju Klanječke i Golikove ulice , u srijedu od 20 sati do četvrtka, 15. prosinca 2016., u 10 sati obustavit će se isporuka toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Voltino, Rudeš, Špansko, Malešnica i Gajnice, izvijestili su u srijedu ujutro iz HEP Toplinarstva.

HEP Toplinarstvo provest će glavninu radova na sanaciji puknuća tijekom noći, kako bi krajnji kupci što kraće bili bez isporuke toplinske energije.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 5 Dobro je znati Vozite se u ledenom autu na posao? Ovo morate odmah učiniti kako biste se brže zagrijali Djeca u OŠ Ivanja Reka nastavu su slušala u dekama kvar na sustavu FOTO/VIDEO Skandal u Zagrebu! Djeca se zbog "slabe struje" smrzavala u učionicama, a djelatnik punio Mercedes. Imamo odgovor ravnateljice

Razlozi puknuća magistalnog vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

HEP Toplinarstvo moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene