Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tinejdžer pretučen zbog osvete?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Milan Kojić nakon ispitivanja odredio je petorici maloljetnika, sudionika nedavne tučnjave u Vinkovcima, 48-satno zadržavanje, a šestoricu je pustio kućama. Jedan od privedenih pa puštenih mladića svojim je roditeljima ispričao kako su Josipa napali iz osvete za neku raniju tučnjavu.

Policija je istražnom sucu jučer poslijepodne privela 11 maloljetnika koje se sumnjiči da su u vinkovačkom parku Lenije pretukli 16-godišnjeg Josipa Klasnića iz Andrijaševaca koji je od posljedica preminuo.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić, sudac - 2 Ivan Turudić Tko je budući šef DORH-a? Kontroverzni sudac se spominje u optužnici USKOK-a, pala mu jedna od najvažnijih presuda u Hrvatskoj Nasilje; ilustracija - 3 Policija traži napadače Napad na maloljetnike na Trgu šokirao građane: Policija još traži napadače, majka žrtve uputila apel

Policijska uprava vukovarsko-srijemska priopćila je nakon privođenja kako su petorica maloljetnika istražnom sucu privedena zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim posljedicama, a ostali pod sumnjom za sudjelovanje u tučnjavi koja se dogodila 23. listopada u parku nedaleko Poljoprivredno-šumarske škole koju su pohađali privedeni i preminuli učenik. 

>> VIDEO: Privedeno 11 maloljetnika

>> Zbog smrti 16-godišnjaka, na obavijesnom razgovoru 20-ak maloljetnika

Obdukcijom tijela Josipa Klasnića, koja je obavljena na Zavodu za patologiju i sudsku medicinu Kliničke bolnice Osijek, utvrđeno je kako je uzrok smrti traumatsko krvarenje u lijevom režnju mozga kao posljedica teške tjelesne ozljede.

U Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku u Vinkovcima sinoć i tijekom dopodneva u pratnji roditelja privedeno je na obavijesni razgovor dvadesetak maloljetnika za koje je policija sumnjala da su sudjelovali ili znaju nešto o tučnjavi u parku Lenije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene