Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Obilazak kroz Gorski kotar

Zbog jakog vjetra zatvorili dionicu autoceste Zagreb-Rijeka, vozači pred Delnicama čekali u kilometarskoj koloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred naplatom Delnice u smjeru Rijeke stvorila se kolona od oko 3,5 kilometra te je bio prekidan promet u tunelu Lučice. Vozači su pozvani da za izlaz koriste naplatu Ravna Gora.

Zbog jakog vjetra u srijedu popodne je za sav promet bila zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, a vozače upućeni na obilazak državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Djevojčica Jana na respiratoru zapela u koloni na A1 Oni planirali tučnjavu, a ona... U kaosu na A1 zapela i djevojčica na respiratoru: "Policija mora nešto napraviti. To nisu navijači, to su teroristi"

Pred naplatom Delnice u smjeru Rijeke isprva se stvorila kolona od  čak 5 kilometara. 

Oko 18 sati HAK je izvijestio da je autocesta A6 Rijeka-Zagreb izneđu čvorova Kikovica i Delnice otvorena za osobna vozila, a obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene