Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujni vjetar

Zatvorena dionica Maslenica i Sv. Rok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnog vjetra, dionica autoceste A 1 između čvorova Maslenica i Sv. Rok, zatvorena je za sav promet, izvijestio je jutros Hrvatski auto-ples.

Dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila, a od Senja do Bakra zabrana je za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Slika nije dostupna Prometovanje samo za osobna vozila Zbog jake bure i vjetra usporen promet

Paški most i državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvoreni su za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicamai motocikle).

Slab snijeg pada u Gorskom koratu, Lici i Slavoniji, a zbog niskoh temperatura moguća je poledica Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3,5 tone, vozilima s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama: kroz Liku - D 25 Korenica-Lički Osik, D 42 Saborsko-Poljanak-Selište, D 52 Špilnik-Vrhovine-Č.Klanac; a kroz Gorski kotar - D 3 Stara cesta kroz Gorski kotar, Zdihovo-Kupjak-Delnice (ŽC 5034), D 32 Prezid-Delnice-Mrkopalj, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 Oštrovica-Meja, te županijske ceste Kikovica-Sopač, Crni Lug-Gornje Jelenje, Gornje Jelenje-Oštrovica, Fužine-Lukovo, Fužine-Hreljin, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog.

Mjestimice pada slab snijeg u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Moguća je poledica zbog niskih temperatura, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

Trajekti plive prema redu plovidbe. Do 31. siječnja 2009. god neće ploviti trajekt na relaciji Lopar-Valbiska (Rab-Krk), zbog sanacije trajektnog pristaništa u Loparu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene