Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometovanje samo za osobna vozila

Zbog jake bure i vjetra usporen promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure od Svetog Roka do Maslenice mogu samo osobna vozila, dok jak vjetar usporava promet i na autocesti Rijeka - Zagreb.

Zbog jake bure dionicom autoceste A 1, Sveti-Rok-Maslenica, smiju prometovati samo osobna vozila, izvijestio je u 20 sati Hrvatski autoklub (HAK). Dionicom jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila). Jak vjetar usporava promet i na autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Duž Jadranske (D8) i Ličke (D1) magistrale, te na cestama u gorju, mogući su odroni zemlje i kamenja. Zbog radova, na nekoliko dionica autoceste A1, od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine na 60 km na sat.

Na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, kroz tunel Tuhobić vozi se jednom cijevi, dvosmjerno. A, do sutra, 21. svibnja u 6 sati kroz tunel Sleme u oba smjera promet ide jednim kolničkim trakom. Zbog vode na kolniku i dalje su zatvorene za promet županijske ceste Nova Plošćica-Orlovac i Dražica-Orlovac u bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove prema redu plovdbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene