Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SEKS SKANDAL na pomolu?

Zastupnika SDP-a ucjenjuju fotografijama seksa s udanom direktoricom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seks skandal potresa SDP, ali i javnu televiziju! Zasad anonimni visoki dužnosnik i saborski zastupnik te stranke navodno je DORH-u prijavio ucjenjivača, koji SDP-ovca pak optužuje za aferu s njegovom ženom, inače direktoricom javne televizije, objavio je Jutarnji list.

Javnosti (još) nepoznati saborski zastupnik SDP-a slučaj je prijavio DORH-u nakon što ga je nepoznati muškarac ucjenjivao SMS-ovima zbog navodne afere s njegovom suprugom, inače jednom od direktorica javne televizije, ekskluzivno je kao zasad neslužbenu informaciju objavio Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a IZBORNE KOMBINACIJE Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem, predat ćemo mu mandate" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

>>Češki premijer zbog fatalne pomoćnice PODNIO OSTAVKU!

Policija je privela i ispitala ljubomornog supruga, a navodne su vruće fotke SDP-ovca i TV direktorice pristigle i na mejlove članova Nadzornog odbora javne televizije. Na fotografiji snimljenoj mobitelom vidi se lice direktorice, ali ne i muškarca, piše Jutarnji.

Ucjenjivač se u SMS porukama SDP-ovcu predstavio kao suprug prozvane televizijske direktorice, no nakon privođenja priznao je policiji kako zapravo nema dokaza da je saborski zastupnik SDP-a ljubavnik njegove supruge. Javna je televizija suspendirala svoju direktoricu i do daljnjeg joj zabranili ulazak u zgradu televizije. Ona pak tvrdi kako su to sve neistine, te kako su problemi počeli čim je preuzela visoku funkciju, a planira angažirati odvjetnike, piše Jutarnji list.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene