Zastupnice su u srijedu okupile prvi ženski klub u Saboru nakon što je Dario Zurovac (Fokus) odlučio napustiti Daliju Orešković (Stranka s imenom i prezimenom) i Marijanu Puljak (Pametno). U ime prvog ženskog kluba, kojemu se pridružila Anka Mrak-Taritaš (GLAS), predsjedniku Sabora uručile su poklone.

Galerija


Na početku današnjeg zasjedanja Sabora predsjednik Gordan Jandroković dobio je nekoliko poklona.

Vezani članci Gordan Jandroković, predsjednik Sabora Jandroković: "Pred Hrvatskom su veliki izazovi, a sijači mržnje i perfidni demagozi neće učiniti ništa korisno" Karolina Vidović Krišto u Saboru usta prekriva maramom U Saboru maske obavezne, buntovnici će morati van, zastupnici će glasati i od kuće...

Zastupnice Dalija Orešković (Stranka s imenom i prezimenom), Marijana Puljak (Pametno) i Anka Mrak-Taritaš (GLAS) došetale su do njegova mjesta i u ime prvog ženskog saborskog kluba uručile mu butelju hrvatskog vina, hrvatski dezodorans i kemijsku olovku.

Jandroković je rekao kako mu je drago što Sabor ima ženski klub , a zatim se našalio: ''Čini mi se da je Stranka s imenom i prezimenom toliko pametna da je izgubila fokus i došla na loš glas."

Zastupnice su u srijedu okupile prvi ženski klub u Saboru nakon što je Dario Zurovac (Fokus) odlučio napustiti Daliju Orešković i Marijanu Puljak.

Kako bi imale klub umjesto Zurovca pridružila im se Anka Mrak-Taritaš.