Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrda kvalitete

Zašto je Vipnet već 10 godina Poslodavac Partner?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vipnet je jedan od prvih prepoznatih Poslodavaca Partnera te već deset godina kroz proces certifikacije predano potvrđuje kvalitetu svojih procesa upravljanja ljudskim potencijalima, a od 2008. godine je kontinuirano u Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj.

Ovakav rezultat postignut je zahvaljujući transparentno postavljenim procesima upravljanja ljudskim potencijalima koji kontinuirano podržavaju poslovanje, poput nagrađivanja zaposlenika prema ostvarenju strateških ciljeva te brojnim kvalitetnim i inovativnim HR praksama. Iznimno je važno osluškivati potrebe zaposlenika te poticati pozitivno radno okruženje u kojem zaposlenici mogu razvijati svoje kompetencije kroz rad na izazovnim projektima, kroz internacionalnu razmjenu znanja i uključivanje u niz drugih kompanijskih inicijativa.

Također, u Vipnetu su svjesni dinamičnog tempa rada stoga je važno da se zaposlenici na poslu jednostavno osjećaju ugodno. Radni prostori se mogu mjeriti s najmodernijima u svijetu jer je cilj stvoriti okruženje koje osigurava opuštenu atmosferu, neformalnu komunikaciju te potiče na inovativnost i kreativnost. Uz to, zaposlenici mogu posjetiti kafić, odigrati partiju stolnog nogometa ili stolnog tenisa u sobi za opuštanje. Mogu se i rekreirati u fitness/wellness centru koji nudi sportske sadržaje, grupne programe, a dostupni su im i bazen, saune i masaže. Ono što je posebno dobro prihvaćeno među zaposlenicima koji su ujedno i roditelji jest da im je na raspolaganju i korporativni vrtić.

Vipnet
je iznimno poželjna kompanija za svakog tko se želi razvijati u dinamičnom okruženju bilo da se radi o iskusnom ekspertu ili mladom talentu. Baš sa ciljem ulaganja u mlade potencijale, 2014. godine pokrenut je jednogodišnji program profesionalnog i poslovnog usavršavanja Vip alumni, namijenjen mladim visokoobrazovanim, nezaposlenim osobama. Glavni poticaj bila je nepovoljna situacija na tržištu rada zbog koje mladi ljudi bez iskustva teško pronalaze posao. Upravo ovim programom Vipnet je, kao društveno odgovorna kompanija, htio potaknuti pozitivne promjene na tržištu rada kad je u pitanju zapošljavanje i razvoj mladih obrazovanih ljudi. Potvrda da se radi o izvrsnoj inicijativi stigla je i od struke u vidu druge nagrade portala MojPosao za „Najbolje HR prakse“ za 2015. godinu.

„Iznimno nas veseli što je upravo Vip alumni prepoznat kao hvalevrijedna društveno odgovorna inicijativa naše kompanije koja mladim visokoobrazovanim ljudima pruža priliku da, uz mentorski rad s Vipnetovim menadžerima i niz stručnih edukacija, upoznaju dinamično poslovno okruženje, razviju vlastite osobne i poslovne kompetencije i steknu iskustvo koje će im donijeti konkurentnu prednost na tržištu rada. Nakon što je u 2015. godini program završilo 11 polaznika s ovom praksom nastavljamo i dalje, a cilj nam je tijekom 2016. godine zaposliti ukupno 24 nova polaznika Vip alumni programa,“ istaknula je Martina Bajs Čirjak, direktorica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima u Vipnetu.
 

Pročitajte i ovo PR KAUFLAND HRVATSKA Kaufland potvrdio da su im zaposlenici na prvom mjestu PR A1 Hrvatska A1 Hrvatska potvrdio predanost osiguravanju zadovoljstva svojih zaposlenika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene