Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef HVIDRA-e nakon sastanka

Đakić: "Zasad ne sudjelujemo u prosvjedu, a vidjet ćemo hoćemo li održati igre u Vukovaru"

Josip Đakić (Foto: Dnevnik.hr)
Josip Đakić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Josip Đakić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić nakon sastanka s vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom i ministrom branitelja Tomom Medvedom na pitanje pridružuju li se prosvjedu u Vukovaru, Đakić je odgovorio "Zasada ne".

"Mi smo danas konstruktivno razgovarali o svim pitanjima s novoizabranim na funkcijama MUP-a, kao i s ministrom Bošnjakovićem o tome kako se pojačao tim za progon ratnih zločinaca. Mislili smo da će Penava time shvatiti da smo učinili sve korake da se zločini s Ovčare i iz Vukovara bolje i brže procesuiraju", kazao je Đakić.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Vukovaru - 1 Ništa nisu krili Sve su oči bile uprte u Plenkovića i Penavu: "Znakovita je jedna stvar vezana uz premijera..." Konferencija za medije - 4 Zaprijetili medijima HND i Novosti upozorili na nasrtaj Domovinskog pokreta: "Oni su ti koji imaju 'ured za hrvatstvo'"

Poručio je kako se njihovi stavovi još usuglašavaju.

"Obzirom da dovodimo 1.200 ljudi, odgovorni smo i ozbiljni za to što će i kako biti. Ne želimo da pripadnici HVIDRA-e budu uključeni u procese nekih koji žele iskoristiti žrtvu. Još ćemo saslušati što o svemu ima za reći Državno odvjetnišvo, a onda ćemo donijeti odluku i o tome hoće li HVIDRA uopće imati svoje igre u Vukovaru. Odlučit ćemo nakon još jednog sastanka", kazao je Đakić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene