Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrtoglavi dobitak na lutriji

Zagrepčanin dobio 80 milijuna kuna: 'Reći ću više kad dođem sebi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobitnik je uplatio deset kombinacija od 35 kuna, vjerojatnost da dobije bila je 1 prema 30 milijuna, rekao je predsjednik Uprave Hrvatske lutrije.

U samo 12 dana dvoje sretnih dobitnika na lutriji je dobilo više od 212 milijuna kuna, izvjestili su predsjednik Uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić i član Uprave Dražen Kovač. Nakon što je Zagrepčanka osvojila Eurojackpot od 131 milijun kuna, Zagrepčanin je prije dva dana osvojio supersedmicu od 80 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

Izvučena Super sedmica: Tko je dobio 79,7 milijuna kuna?

'Dobitnik je uplatio deset kombinacija od 35 kuna, vjerojatnost da dobije bila je 1 prema 30 milijuna', kazao je Ferić. U Upravi su zaključili da su internet uplate najsretnije. Muškarac koji je dobio supersedmicu Lutriji je kazao da će nešto više reći kada dođe sebi, dok će krajem idućeg tjedna dobitnica Eurojackpota reći kako će potrošiti dobitak. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene