Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozilo u Lego stilu

"Tetris" izazov: Zagrebački vatrogasci pokazali što sve imaju u svojem vozilu pa uputili izazov - policiji

Tetris Challenge Vatrogasne postaje Zagreb (Foto: Dnevnik.hr)
Tetris Challenge Vatrogasne postaje Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Vatrogasna postaja Zagreb na svojem je Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj je prikazana sva oprema jednog vatrogasnog vozila za spašavanje.

Vatrogasna postaja sliku je objavila u sklopu Tetris Challengea koji je, stoji u objavi, " pokrenut početkom rujna u Zürichu, kada je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila".

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Na izazov su ubrzo počele odgovorati vatrogasne postrojbe i druge hitne organziacije te objavljivati fotografije svoje opreme.

"#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja", stoji u objavi Vatrogasne postaje Zagreb.

Objava je zaključena pozivom na gledanje promotivnog videa o korištenju društvenih mreža u hitnim situacijama i s izazovom MUP-a na #TetrisChallenge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene