Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zagrebačka banka najavila je kako od 1. lipnja gase svoje profile na Facebooku, Messengeru i Instagramu.


U kratkom priopćenju navode kako "nastavljaju raditi na unaprjeđenju vlastih kanala radi kvalitetnije komunikacije".

Vezani članci Boris Vujčić, guverne HNB-a Vujčić o kazni od 33 milijuna kuna Zagrebačkoj banci: "Je li došlo do pranja novca, ne utvrđuje banka, ali riječ je o talijanskoj tipologiji i domaćim i stranim rezidentima" Testiranje na koronavirus, ilustracija Poruka Vlade: "Znamo da vam je dosta virusa, mjera i preporuka, ali ovo je ključ svega." Objasnili i zašto maske nositi baš sada

"Dragi followeri, želimo vas obavijestiti kako nastavljamo raditi na unapređenju vlastitih kanala kako bismo u budućnosti s vama imali još kvalitetniju komunikaciju. Zbog predanosti ovom cilju, UniCredit je najavio potpuno povlačenje s Facebooka, Messengera i Instagrama od 1. lipnja. Tako i Zagrebačka banka više neće biti prisutna na Facebooku i Messengeru",. poručuju iz Zagrebačke banke.

Zagrebačku banku zatražili smo za dodatno pojašnjenje ovakve odluke. Poručili su kako "UniCredit vjeruje kako je najbolji pristup kvalitetnoj komunikaciji onaj putem vlastitih kanala što je najbolji način pružanja sveobuhvatne usluge klijentima". 

Navode kako Zagrebačka banka ostaje svojim klijentima na raspolaganju putem chata na službenoj web stranici, putem e-poslovnice, Kontakt centra putem e mail adrese. Poručuju kako će zadržati svoje profile na društvenim mrežama - Twitteru, LinkedInu i YouTubeu.