Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posljedice potresa

Zapuhao vjetar, pa cigla pala s 5 metara: ''To može ubiti čovjeka, sjediš i piješ kavu i onda ovo''

Cigla pala sa zgrade u središtu Zagreba
Cigla pala sa zgrade u središtu Zagreba Foto: DNEVNIK.hr
U središtu Zagreba sa zgrade oštećene u potresu pala je cigla koja je posjetiteljima obližnjeg kafića doslovno proletjela pokraj glave.

''Sjedili smo na kavi. Zapuhao je vjetar i pala je cigla sa zgrade, s visine od 5-6 metara'', ispričala nam je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić, koja je bila u kafiću u centru Zagreba.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

Prepričala je da su se svi gosti jako uplašili i odmah prebacili u sredinu terase u slučaju da se još nešto odlomi sa zgrade oštećene u potresu. Djelatnici kafića otvorili su suncobrane kako bi ih dodatno zaštitili.

Matea kaže da nisu vidjeli radnike na krovu, što znači da slučaj nije povezan sa sanacijom. Sa zgrade se odlomio veći komad od ovoga vidljivog na fotografiji, ali nisu vidjeli gdje je taj dio završio.

''To može ubiti čovjeka. Sjediš i piješ kavu, a onda ovo'', rekla je Matea Ćorić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene