Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u prolazu prema vrtiću

Zagreb: Urušio se strop zgrade u izgradnji - dežurne službe na terenu, nema ozlijeđenih

Urušio se strop zgrade u izgradnji u Zagrebu (Foto: Snimio čitatelj)
Urušio se strop zgrade u izgradnji u Zagrebu (Foto: Snimio čitatelj) Snimio ?itatelj
Aktualno Galerija Kuzminečka ulica 49, Zagreb (Foto: Google Maps) Kuzminečka ulica 49, Zagreb (Foto: Google Maps) Foto: Google Maps +0 Urušio se strop zgrade u izgradnji u Zagrebu (Foto: Snimio čitatelj) Galerija 1/2 >>
Iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb za DNEVNIK.hr potvrdili su da je došlo do urušavanja stropa te kazali da su na terenu tri vatrogasna vozila.

U 20.43 sati smo dobili dojavu da se urušio strop zgrade u izgradnji u Kuzminečkoj ulici 49 u Zagrebu, potvrdili su iz Javne vatrogasna postrojbe Zagreb za DNEVNIK.hr. 

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi Odvojio se lim sa zgrade na Srednjacima - 4 U Srednjacima FOTO/VIDEO Vjetar otrgnuo lim sa zgrade u Zagrebu, građani u pomoć zvali vatrogasce

Na teren su izašli s troja vatrogasna vozila, a radi se o urušavanju stropa u prolazu zgrade u izgradnji.

Kako neslužbeno doznajemo, nitko nije ozlijeđen, a vatrogasci osiguravaju mjesto. Sanacija štete obavit će se u srijedu, kazali su iz PU zagrebačke.

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su kasnije navečer da je pao plafon od knaufa na prolazu prema dječjem vrtiću koji se nalazi u blizini. Tijekom večernjih sati na teren će izaći i građevinska inspekcija te procijeniti stanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene