Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema opasnosti za okoliš?

Zagreb: U skladištu Janafa iscurilo tri tisuće litara dizela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija utvrdila je da je u skladištu Janafa na Žitnjaku poslijepodne iscurila najmanje jedna cisterna dizela, priopćio je poslijepodne gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Dežurna ekipa gradskog ureda izašla je na teren slijedom dojave građana da je u skladištu Janafa iscurila velika količina dizela. No, osiguranje Janafa odbilo ih je pustiti u skladište pa je ured zatražio pomoć policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Požurite na pumpu Vlada donijela odluku: Od utorka rastu cijene goriva Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba

Kako neslužbeno doznajemo iscurilo je tri tisuće litara eurodizela. Eurodizel je procurio iz spreminika za vrijeme uobičajenog pretovara nafte iz Petrolove cisterne.

U Janafu tvrde da nema nikakve opasnosti za okoliš te da je problem uzrokovao ventil koji su već sanirali prije nkoliko dana. Izvijestili su da je obaviještena njihova uprava i sve nadležne inspekcije.

Janaf je u skladište pustio policiju ali je opet spriječio djelatnike ureda da obave svoj posao, priopćio je ured. U priopćenju gradskog ureda stoji da je pročelnik pokušao stupiti u kontakt s direktorom Janafa Antom Markovom, ali da se on nije javljao na telefon.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene