Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VESELO U 2018.

Doček Nove u metropoli: Zagreb pun ko šipak, pogledajte što se sve nudi

Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Silvestrovo u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
U podne je u Zagrebu izmjereno 11 Celzijevih stupnjeva. Sunce je grijalo kao u proljeće. Dovoljno razloga da na zrak izađu i domaći i gosti. Točno u podne grijani suncem - nazdravljali su najmlađi.

Turisti u Zagrebu na sve strane. Smještajni kapacitet gotovo je u potpunosti popunjen.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

''Bit ćemo na glavnom trgu, možda još nekamo odemo, to ćemo pitati lokalne ljude, ali jako smo uzbuđene'', rekle su Anna i Juliana, turistice iz Brazila. Gužva u gradu ugostiteljima je i danas dala posla, a atmosferu će noćas grijati do četiri.

Uz glavnu proslavu na Trgu, može se birati između još šest lokacija na otvorenom - od Fuliranja gdje će se moći zabaviti uz hitove '80 i '90-ih, a kasnije i bend Ljetno kino do cijelog Štrosmajerova šetališta gdje će svatko moći pronaći nešto za svoj ukus. Izvodit će se sve od hitova rocka i popa do jazza.

Na glavnom trgu bit će za svakoga ponešto. Svirka počinje u 21:30, a prvi na pozornicu izlaze Gazde, nakon kojih će Zagrepčane i njihove goste zabavljati Doris Dragović, koja će ih i uvesti u Novu godinu.

U ponoć slijedi spektakularan vatromet, a novogodišnja zabava nastavlja se uz Tončija Huljića i njegovu Madre Badešu, dok će nastup na otvorenom zaokružiti Vatra. Puni će biti i zagrebački restorani i klubovi, a cijene su doista širolike - od nekoliko stotina kuna, pa čak do deset tisuća kuna, koliko ćete morati izdvojiti u jednom restoranu ako se u ponoć želite počastiti kavijarom.

Inače, policija je za novogodišnju noć pojačala broj službenika. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene