U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Pogledajte video koji će nosi samo lijepe želje, i to baš za vas...

Galerija


Tijekom godine nas njihove dogodovštine zabavljaju, nekad i iznenađuju, a svakako bi nam bez njih život bio puno dosadniji! Upravo oni koji su skoro svakodnevno dio vašeg života putem malih ekrana, ali i našeg SHOWBUZZA, poželjeli su vam sve najbolje povodom ovih blagdana.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput otkrila tajnu bliskog odnosa s Markom Grubnićem: ''I zato ta naša ljubav ide'' Lana Jurčević (Foto: PIXSELL) "Svaka godina se pobrine da dobijem lekcije. Ova mi je bila prijelomna!"

Dalibor Petko, Tara Rosandić, Davor Bilman, Lana Jurčević, Maja Šuput, Gordan Jandroković, Ivan Zak, Martina Stjepanović, Davor Bernardić, Nives Celzijus, Shanaelle Petty, Mia Dimšić, Samir Šećerkadić - svi oni uputili su lijepe želje vama, našim čitateljima!

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Svi oni žele vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha! A dobrim željama pridružuje se i vaša omiljena redakcija! Čitamo se i u 2018.! Neka vam je svaka Nova godina ljepša nego protekla!

Pogledajte video koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na licu.

Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL)
Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL)