U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Pogledajte video koji će nosi samo lijepe želje, i to baš za vas...

Galerija


Tijekom godine nas njihove dogodovštine zabavljaju, nekad i iznenađuju, a svakako bi nam bez njih život bio puno dosadniji! Upravo oni koji su skoro svakodnevno dio vašeg života putem malih ekrana, ali i našeg SHOWBUZZA, poželjeli su vam sve najbolje povodom ovih blagdana.

Vezani članci Tara Rosandić, Lana Jurčević, Maja Šuput i Nives Celzijus (Foto: PIXSELL) Sramoćenja u pijanom stanju: "Ljubiteljica sam gina... I to je piće koje te natjera da budeš..." Lana Jurčević, Dario Šimić i Mia Dimšić (Foto: PIXSELL) Dario Šimić imao je možda i najjači odgovor! S kim bi se proveli, da baš mogu birati?

Dalibor Petko, Tara Rosandić, Davor Bilman, Lana Jurčević, Maja Šuput, Gordan Jandroković, Ivan Zak, Martina Stjepanović, Davor Bernardić, Nives Celzijus, Shanaelle Petty, Mia Dimšić, Samir Šećerkadić - svi oni uputili su lijepe želje vama, našim čitateljima!

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Svi oni žele vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha! A dobrim željama pridružuje se i vaša omiljena redakcija! Čitamo se i u 2018.! Neka vam je svaka Nova godina ljepša nego protekla!

Pogledajte video koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na licu.

Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL)
Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell