Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zagrebu je predstavljen novi medijski događaj New Europe Market, koji će prvi put okupiti najveće televizijske i medijske profesionalce.


Ovaj jedinstveni događaj održat će se od 8. do 11. svibnja u Dubrovniku. U četiri dana svi sudionici moći će saznati najnovije trendove u medijskoj industriji. Bit će to mjesto na kojem će medijski profesionalci moći razmjenjivati ideje, učiti jedni od drugih, stjecati iskustva te davati i primati znanje.

>> Najveći svjetski marketinški stručnjaci u Zagrebu

Vezani članci Građani na brzom testiranju na lokaciji Dom zdravlja Zapad u Prilazu baruna Filipovića - 5 Počela brza testiranja na više lokacija u Zagrebu, ovdje je sve što o njima trebate znati. Bandić poručio: "Prvi smo u Hrvatskoj" Stambena zgrada na Zavrtnici na kojoj je došlo do urušavanja stropa - 2 Urušio se strop i zapriječio im prolaz: Vatrogasci spašavali četiri čovjeka i jednog ljubimca

'Dolazi 77 panelista iz cijeloga svijeta. Nadamo se ne samo da ćemo mi kao regija od njih puno naučiti, nego da će i oni saznati što mi sve imamo, a imamo puno', kazala je Sanja Božić- Ljubičić, direktorica NEM-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook