Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marketing Kingdom

Najveći svjetski marketinški stručnjaci u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu traje Marketing Kingdom, najveće marketinško izlaganje u regiji, s 15 svjetski poznatih marketinških stručnjaka.

Kako dolaze iz najuspješnijih korporacija, iskustva i znanja svjetskih marketinških stručnjaka mogla bi biti dragocjena i domaćim stručnjacima u plasiranju proizvoda na tržište, osmišljavanju reklama i privlačenju što više kupaca ili korisnika neke usluge.

>> Organizira se festival koji će promovirati najbolje markentiške projekte

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Bestidno trošenje novca'' VIDEO Ministarstvo turizma postalo predmet ismijavanja: Pozvali ljude da posjete krivu zemlju Slika nije dostupna Prestižna marketinška konferencija u Zagrebu 'Marketing kingdom': Dolazi i direktorica marketinga BBC-a

'Posjetitelji su zainteresirani za metode marketinga prošlogodišnjih Olimpijskih i Paraolimpijskih igara i kako ih primjeniti na svoje brandove ovdje u Zagrebu i Hrvatskoj', Kazao je Greg Nugget, marketinški voditelj Olimpijskih igara u Londonu.

Uz predavanje, održat će se i četiri panel rasprave kako bi svaki posjetitelj mogao za sebe izvući ono najvažnije. 'Sviđa mi se gerila marketing i mislim da većinu mladih danas neće privući tradicionalno oglašavanje, žele vidjeti stil, sadržaj. I ono tp većina tvrtki danas radi mora biti vrlo inovativno', kazala je Jessica Bennett, izvršna urednica Tumblra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene