Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadna sjednica

Zagreb plakati: Grad želi uložiti tužbu na odluku Visokog upravnog suda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tematska sjednica zagrebačke Gradske skupštine održat će se danas, a kako se doznaje, tema iznenadne sjednice su Zagreb plakati, odnosno tužba koju Grad želi uložiti na odluku Visokog upravnog suda.

Sud je, podsjetimo, nedavno presudio da je odluka Gradske skupštine, a kojom je oglašavanje na gradskim nekretninama i zemljištima u vlasništvu grada proglašeno komunalnom, a ne tržišnom, djelatnosti, koja datira iz 2008. godine nezakonita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvješće o njegovu radu Bandić na Skupštini: ''Samo budala želi slušati hvalospjeve na svoj račun, pa bih se ja poštedio tih slušanja'' Slika nije dostupna maras održao konferenciju ''Bandić će potrošiti stotinu tisuća kuna na izvanrednu sjednicu skupštine. Nema razloga zašto to ne bi moglo čekati.''

>> Bandić puni blagajnu: Prodaju se Holdingova ljetovališta vrijedna 3 milijarde kuna

Zagreb plakatu, koji je 51 posto u vlasništvu Grada, a 49 posto tvrtke Media, u vlasništvu Agrokora, tako je ukinut monopol na oglašavanje koji je od 2008. godine imao. Tužbu protiv ovakvog načina psolovanja podnijela je prije tri godine tvrtka Europlakat.

Na današnjoj sjednici zastupnici bi trebali raspravljati o podnošenju ustavne tužbe protiv takve odluke suda. Zagreb plakat u prošloj je godini ostvario dobit veću od 28 milijuna kuna. (Media Servis)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene