Obavijesti Video Pretražite Navigacija
The Huffington post preporučuje

Zagreb na listi najboljih backpackerskih destinacija 2012. godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine The Huffington post donosi listu destinacija za backpackere diljem svijeta. Zagreb se ove godine našao na 10. mjestu.

Od švicarskih Alpa do Nikaragve, otkrijte koje su najbolje destinacije koje trebate posjetiti 2012. godine i skloniti se od nadolazeće apokalipse, piše Huffingtonpost. Za neke od nabrojanih mjesta ste čuli, dok su vam druga u potpunosti nova, no svako mjesto od nabrojanih u sebi ima 'ono nešto' što će vas pokrenuti i natjerati da ga posjetite.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Odličan ste svojom smrdljivom backpackerskom nogom zagazili u srednju Europu, Zagreb je idealno odredište ukoliko se želite odmoriti, a još uvijek imate novca za povratnu kartu kući. Gornji i donji dio grada obiluju barovima i klubovima, pivo stoji od 2.50 do 3.50 dolara, a sve je otvoreno 24 sata, piše Huffingtonpost.

Arhitektura Zagreba slična je onoj Praga. Ako vaš želudac nakon većih količina alkohola može podnijeti još nešto, onda je bitno naglasiti da je Zagreb pun slatkiša i mesa. Ukoliko vam ostane još vremena, posjetite umjetno jezero Jarun koji je okružen velikim brojem klubova.

Na prvom mjestu Huffingtonpostove liste našao se Chiapas u Meksiku, nakon njega nalazi se Turin u Italiji, a iza njega Anatalija u Turskoj. Na četvrtom je mjestu Bukurešt u Rumunjskoj, a iza njega Interlaken u Švicarskoj. Zatim slijedi Dakar u Senegalu, pa onda Big Corn Island u Nikaragvi. Na osmom je mjestu Cricovo u Moldavi, a na devetom Ushuaia u Argentini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene