Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna povorka

Potpora oboljelima od raka dojke: Milijan Brkić prodefilirao centrom grada na svom Harleyju

Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić)
Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Facebook/Milijan Brki?
Aktualno Galerija Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Foto: Facebook/Milijan Brki? Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Foto: Facebook/Milijan Brki? Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Foto: Facebook/Milijan Brki? Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Foto: Facebook/Milijan Brki? +0 Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Galerija 1/5 >>
Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Miljan Brkić na društvenim se mrežama pohvalio kako je sudjelovao u humanitarnoj povorci bajkera za borbu protiv raka dojke.

Milijan Brkić je s bajkerima u centru Zagreba prodefilirao s ružičastim vrpcama i balonima te izrazio potporu ženama koje se bore s rakom dojke u sklopu humanitarne kampanje udruge Pink Life.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Veliko mi je zadovoljstvo bilo poduprijeti hvalevrijednu javno-zdravstvenu kampanju udruge P.I.N.K life „Sačuvajmo zdrave dojke“ i priključiti se humanitarnoj povorci koju su predvodili bajkeri iz klubova Pleter Chapter Croatia i Harley-Davidson Zagreb s ružičastim vrpcama i balonima na motorima središtem Zagreba.

Pozvao bih sve ljude dobre volje da nikada ne zaborave biti čovjek i da svatko od nas svojom potporom pomaže u senzibiliziranju javnosti da je svaka pomoć „kap u moru“, ali dragocjena i znači spasiti život. Bitno je da znate da NISTE SAME.

Iskustva i borbu za život, hrabrost i snagu, koju su danas u kampanji podijelile članice udruge, primjer su svima nama i veliki poticaj kako više cijeniti život i biti skroman i ponizan.

Hvala vam na tome i neka vas dragi Bog čuva", napisao je Brkić.

Brkić je na povorci rekao: "Mi smo tu u znak potpore i da znaju da nisu same."

Doktorica Zrinka Rendić-Miočević, specijalistica radioterapije i onkologije, rekla je da bi "sve žene nakon 30-te godine bi trebale ići na godišnje preventivne preglede". Dodala je da "kad se napipa kvržica u dojci ili, ne daj Bože, pazuhu, to već ponekad može biti i prekasno".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene