Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novac morao vratiti Mateković

Zagorec od Petrača i Matekovića traži milijune zbog otmice sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Zagorec od Hrvoja Petrača i Ivana Ice Matekovića traži više od pet milijuna kuna naknade za otkupninu koju je isplatio otmičarima svoga sina Tomislava.

Hrvoje Petrač i Vladimir Zagorec danas se nisu sreli na sudu. Sudac ih je odbio saslušati kao svjedoke i zaključio raspravu. Presudu će objaviti idući tjedan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUĐENJE ZBOG NAPADA Hrvoje Petrač odustao od kaznenog progona Vjeke Sliška, ne želi više ni odštetu. "Slabo se sjećam detalja jer sam od udarca dobio potres mozga" Slika nije dostupna No još ima pravo žalbe Horvatinčiću odbijena molba za odgodom zatvora, njegov odvjetnik za DNEVNIK.hr: "Ja radim 30 godina ovaj posao i ovo još nisam doživio"

Vrhovni sud donio je odluku kojom Ivan Mateković Ico mora vratiti novac. Kako on to nije učinio, Zagorec privatnom tužbom traži novac od njega i Petrača. Petračev odvjetnik kaže da njegov branjenik nije prouzročio nikakvu štetu.

>> Petrač: 'Sve je bila farsa, presuda je katastrofa'

'Što je razvidno iz presude Vrhovnog suda koja kaže da je Ico Mateković dužan vratiti novac kojije dobio prilikom presude za otmicu.Tako da Hrvoje Petrač nije odgovoran za nastalu štetu', kaže Velimir Došen, odvjetnik Hrvoja Petrača.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene